Algemene elektriciteitswerken regio Antwerpen door rureno.


Woont u in de omgeving van Antwerpen en bent u opzoek naar een bedrijf dat al uw elektriciteitswerken regelt?

Bij RuReno weten we daar wel raad mee. Onze naam bestaat zelfs uit deels elektriciteit. RuReno is namelijk een samenvoeging van ‘Ruddis’, wat elektriciteit betekent, en ‘Reno’ komt van renovatie. RuReno is dus naast renovatiewerken ook gespecialiseerd in elektriciteitswerken.

 

Wij leveren de beste kwaliteit voor al uw installaties, herstellingen en aansluitingen en werken professioneel en secuur, zodat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken om de veiligheid van bijvoorbeeld de nieuwe stopcontacten. Onze specialisten gebruiken enkel de beste kwaliteit aan materialen en leveren een compleet en afgewerkt eindresultaat.

 

We luisteren graag naar uw wensen en bieden daarnaast ook graag ons deskundige advies, zodat het eindresultaat voor u perfect is.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Contacteer ons!Rureno, voor al uw elektriciteitswerken en verbouwingen


Bij iedere verbouwing horen elektriciteitswerken en wij bieden de totaal oplossing voor uw gehele verbouwing. Met onze ervaring van verbouwingen en elektriciteit is voor ons niets te moeilijk. Wij weten al te goed dat een goede bedrading van groot belang is voor een veilige situatie in uw huis.  

 

Ons RuReno - team gebruikt daarom enkel materialen van de hoogste kwaliteit voor al uw projecten. Hierdoor gaat de bedrading van de elektrische aansluitingen en installaties lang mee. Daarnaast leveren wij enkel eindresultaten die goed gecontroleerd zijn en waar we trots op zijn, zodat het geen enkel gevaar voor u kan vormen.

 

Zo kunt u lange tijd zonder zorgen van ons geleverde werk genieten. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Bel of mail ons voor al uw vragen!Laat uw elektriciteitswerken door rureno uitvoeren!


Naast een hoge kwaliteit aan materialen, willen wij ook graag een hoge kwaliteit van vakwerk leveren. Elektrische bedrading kan wel eens afdoen van uw prachtige interieur door slecht werk. Wij luisteren naar uw wens en voeren uw wens uit. Lampen of stopcontacten worden door ons op de juiste manier geïnstalleerd op de door uw gewenste plek om ervoor te zorgen dat u er geen last van heeft.

 

Bij een verbouwing zorgen wij ervoor dat niet alleen de renovatie goed is afgewerkt, maar ook alle elektriciteitsdraden worden goed weggewerkt. Uw gehele project zal dus door ons met de hoogste kwaliteit afgewerkt worden. Daarnaast biedt ons ervaren team u graag deskundig advies bij al uw (elektrische) projecten en bespreken we de mogelijkheden.

 

Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. 

Zoekt u een bedrijf dat uw project oppakt?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!