Smart home (domotica)? Rureno informeert regio Antwerpen


Vindt u het ook zo’n gedoe om al uw elektrische apparaten en lichten uit te zetten als u weggaat?

Wij van RuReno bieden u de oplossing met domotica!

Met domotica oftewel huisautomatisatie door RuReno wordt uw huis omgetoverd tot een ware smart home.

Domotica laat u namelijk gemakkelijk met een druk op de knop al uw elektrische apparaten en lichten besturen, waardoor u niet eens meer van de bank af hoeft te komen om de lampen aan de doen.

 

Ons ervaren RuReno - team is gespecialiseerd in elektrische apparaten en domotica. Wij leveren u de huisautomatisatie door uw apparaten via Wi-Fi en Bluetooth aan te sluiten in één app. Met deze app kunt u gemakkelijk elk apparaat afzonderlijk besturen. Wij verzorgen het gehele project en zullen u goed adviseren over alle verschillende mogelijkheden.  

 

Woont u in de omgeving van Antwerpen en bent u benieuwd naar wat we voor uw huis kunnen betekenen? Contacteer ons!

 De voordelen van smart home - domotica, door rureno.


Domotica toepassen in uw huis zorgt voor een plezieriger en energiezuiniger leven. Domotica zorgt er namelijk voor dat u vele kleine handelingen, zoals het licht aan- en uitdoen of muziek aanzetten, gewoon vanaf uw bank of zelfs net voordat u thuiskomt al kan doen.

 

Daarnaast kunt u flink energie besparen. U kunt namelijk uw lampen of de verwarming gemakkelijk uit doen als u het huis uit bent. Onze specialisten zullen naast u goed adviseren en uw vragen beantwoorden, ook het huisautomatisatieproject volledig van begin tot eind met grootste precisie voltooien.

 

Voor ieder budget bieden wij een passende oplossing, waardoor uw huis volledig geautomatiseerd wordt.  

Overweegt u een domoticaproject? Neem contact met ons op voor advies! 

 

 Domotica specialist rureno informeert u graag verder.


Onze RuReno domoticaspecialisten zijn vakkundig opgeleid om uw huisautomatisatieproject goed en secuur uit te voeren. Ons team zorgt voor een veilige en professionele installatie van de domotica, zodat u enkel hoeft na te denken over alle verschillende mogelijkheden van de huisautomatisatie.

 

Tegenwoordig zijn er oneindig veel mogelijkheden voor domotica. Zonnewering, verwarming, lampen of beveiliging zijn standaard, maar ook al uw andere elektrische apparaten, zoals de TV, de smartkoelkast of de oven kunnen aangesloten worden. Ons ervaren team adviseert u graag over deze mogelijkheden.

 

Na installatie van de domotica zorgt ons team ook voor een uitgebreide uitleg, zodat u meteen aan de slag kunt met uittesten.

Wilt u een smart home? Vraag een vrijblijvende offerte aan!